Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Wedos - Vaše zkušenosti?

Hosting.wedos.com

Příspěvekod Gondal » ned 19. zář 2010 17:54:22

Nedávno sa spustil nový a celkom lákavý hosting. Majú celkom pekné ceny ako pri webhostingu tak pri virtuálnych serveroch.

Taktiež ponúkajú celkom zaujímavý affiliate program s províziou až 50%.

http://hosting.wedos.com/
Gondal
Administrátor

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod Ace_McIntosh » čtv 04. lis 2010 21:00:10

Zdravím všechny,

nedávno se nám rozjel nadějný (a také masivně propagovaný :-)) webhosting/serverhosting firmy Wedos se skvělým zázemím a zajímavou nabídkou tarifů. Jelikož se zrovna poohlížím po nějakém multihostingu/VPS, o nabídce firmy Wedos jsem začal uvažovat. Chtěl bych ale nejprve znát také názory reálných uživatelů (ač jsem si vědom, že uživatelské zkušenosti za kratičkou dobu provozu nemohou být moc obsáhlé, každý názor se hodí). A proto moje otázka na vás:

Máte VPS/hosting u firmy Wedos? Pokud ano, jak jste s ním zatím spokojeni? Pokud ne, zaujal vás?
Ace_McIntosh

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod Dem-enD » čtv 04. lis 2010 22:21:44

Sám u Wedosu nehostuji, ale co jsem slyšel, tak zatím všichni hodnotili Wedos kladně. Nicméně, jestli ti na tom projektu opravdu záleží, tak bych počkal nebo přesunul jinam. ;-)
Dem-enD

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod Gondal » ned 07. lis 2010 14:32:00

Nedávno som si u nich kúpil hosting na rok, teraz naň idem presunúť jeden web, potom napíšem nejaké referencie. Zatiaľ som však nepočul na neho "krivého slova" a skôr lenkladné ohlasy...
Gondal
Administrátor

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod Dem-enD » ned 07. lis 2010 19:40:04

Určitě poreferuj. I mě by zajímalo, jak to s Wedosem vypadá.
Dem-enD

Re: Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod mirecekp » pon 08. lis 2010 10:20:30

Já jsme připraven objednat VPS hned jak bude v nabídce připravovaný balíček CentOS LAMP, jelikož nejsem zkušený v nastavování linuxových serverů a za licenci Windows se mi platit nechce musím si ještě počkat, ale dle technické podpory je to otázka max 14 dnů
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Příspěvekod Ace_McIntosh » úte 09. lis 2010 20:33:33

Tak jsem si virtuální server na zkoušku objednal, přeci jen, 100 Kč za měsíc není vůbec žádná pálka :-).

Ani jsem ten předinstalovaný LAMP nevyužil, pro instalaci stačí pár příkazů a jakmile si člověk nainstaluje Webmin, už do příkazové řádky nemusí ani páchnout. Mám z toho serveru nyní takovou "střelnici" na hokusy pokusy. Jsem mile překvapen, všechno zatím šlape jak má. Za ty prachy se to zdá být neskutečně dobrý kauf.

Každopádně ještě nemůžu hodnotit dlouhodobou spolehlivost, zkusím na něm postavit nějaký projekt a uvidí se :-)
Ace_McIntosh

Příspěvekod mirecekp » stř 24. lis 2010 17:58:01

VPS od wedosu také již mám ve své správě skoro 2 týden, jako absolutní začátečník co se VPS a linuxu(příkazové řádky) týče jsem měl z počátku velké problémy. Bez profesionálních rad bych asi sám do mnou požadovaného stavu server nenastavil.

Co se dostupnosti a rychlosti týče zatím naprosto v pohodě, nenašel jsem jeden jediný nedostatek, Webmin je až zbytečně moc složitý a že přes něj tedy jde nastavit vše si jist nejsem. Pracoval jsme s pleskem a to bylo naprosto o něčem jiném. Pokud bych objednával další VPS asi bych si vyzkoušel ISPconfig
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod harmony36 » čtv 16. pro 2010 18:52:23

Před pár dnima jsem u nich zaregistroval doménu a zřídil hosting. Ihned po registraci a zaplacení, a přijetí na jejich účet, mi obratem poslali několik informačních mailů. Uživ.jméno, heslo ap. Na můj sólo mail na zákaznickou podporu druhý den odpověděli. Rychle jsem vytvořil html www a přes ftp nahrál na server. Vše fungovalo.
Dlouze jsem seděl na netu a studoval podrobně nabídky hostingových firem. Na Wedos jsem přišel až jako poslední a taky jsem nevěřícně četl všechny informace. Prostudoval jsem celé jejich stránky a nabyl jsem dojmu jejich serióznosti. Píšou tam spousty věcí, které by ani nemuseli. Ostatně čeho se vlastně bát ?!?? Vždyť je to za pár stovek...a když by jste skutečně přemýšleli o nejhorším příjdete jen o cenu hostingu !! Doména vám zústane ať se děje co se děje !
Ale tomu nevěřím. Takže s úsměvem a dobrým výběrem této firmy utíkejte si zřídit hosting. Hezké vánoce ! :)
harmony36

Wedos - Vaše zkušenosti?

Příspěvekod pepík » pon 07. úno 2011 15:30:12

obnova ze zálohy 700kč !!!

http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/ ... luzby.html

takže to co je jinde zdarma, zde si tvrdě připlatíte
pepík

Další

Zpět na Hosting