Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Vliv URL 3.řádu na SEO

Vliv URL 3.řádu na SEO

Příspěvekod enzo » čtv 03. lis 2011 19:00:00

Zdravím odborníky,
vytvořil jsem si eshop, a kvůli lepší pozici v sharpu bych začal tvořit minisites. Má nějaký vliv (pozitivní, nebo negativní), pokud bych minisites umístil na domény 3. řády u toho eshopu?
Př.
eshop: eshop.cz
minisites: minisites.eshop.cz
Děkuji za odpověď
enzo

Re: Vliv URL 3.řádu na SEO

Příspěvekod Clou » čtv 03. lis 2011 21:44:54

Negativní vliv to určite nemá. Doporučuji však vytvořit minisites na jiných doménách 3.ho řádu. Můžeš využít free webhosting a podobně.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Vliv URL 3.řádu na SEO

Příspěvekod siva01 » pát 04. lis 2011 0:10:31

Pokud by na té doméně bylo něco k tématu, tak je to jen dobře. Však se tak často řeší blogy. Kdybych měl např. eshop a chtěl blogovat o tom, jak používám ty produkty a jak se s tím pracuje, tak bych to považoval za ideální řešení.. lepší jak si takovými články zaplňovat eshop...

Osobně se mi freehostingy příčí, protože na to není spolehnutí. Člověk se tam snaží, buduje si web, ale doména není jeho.. a servis nulový..
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod Clou » pát 04. lis 2011 11:38:38

siva01 - stěmi freehostingy stebou souhlasím ale je to prakticky jedno z nejlevnějších řešení, které můžeme mít
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod wdc » pát 04. lis 2011 15:47:29

Jeslti to má nějaký vliv, tak je podle mě zanedbatelný. Jinak ty freehostingy jsou dobré protože ty domény druheho radu maji dobre hodnoceni od vyhledavacu. Napriklad wz.cz, webnode.cz apod.
Získejte odkaz zdarma
CeskeForum.com - Nové fórum
Email, ICQ: 364*338618, Skype: suprman*41 - kontaktujte mě
wdc

Příspěvekod Marty » ned 13. lis 2011 16:33:18

Na toto téma doporučuji článek na SEO Mozu http://www.seomoz.org/blog/understandin ... microsites
Pracuji jako SEO konzultant a píšu blog o SEO
Marty

Vliv URL 3.řádu na SEO

Příspěvekod pepperos » pon 21. lis 2011 1:29:12

doporučuji vytvořit minisites mimo hlavní url, i když i navrhované řešení by šlo. Pro SEO účely to je lepší. pro minisites se určitě vyplatí nová doména za 200 Kč. Investice se určitě vrátí.
Freehostingy lze také použít, ale bral bych je spíše doplňkově. obsah tam nemáme ve svých rukou, stejně tak externí odkazy. Zbytečně pak propagujeme stránky a předáváme hodnocení webu někomu jinému. Založit vlastní web na vlastní doméně je přeci dnes už tak jednoduché a levné.

Hodně štěstí
Získejte zdarma newsletter o optimalizaci pro vyhledávače a knihu zdarma na našich stránkách Včeliště.cz. Stačí zadat váš email.
pepperos

Zpět na Diskuze o SEO