Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Vladík Tulkov - Registrátor a SEO Maniak :D ...

Příspěvekod T_u_k_y » čtv 21. říj 2010 0:22:22

Našel jsem toto forum přes seznam a je pro mě jako stvořené. Takže se všem návštěvníkum rád představím.

Jsem 21. letý (1989) student ( bohužel furt studují, momentálně nástavbu na obchodní škole ) a jmenuji se Vladimír Tulkov. Mým největším koníčkem a zájmem, co se týče internetu, je samozřejmě SEO a veškeré věci s tím spojené. Velké poznatky z této oblasti jsem získal zejména provozem, jíž dnes 3. web katalogů a jednoho katalogů zboží, ve spolupráci s jednou firmou, která prodáva kancelářské potřeby na internetu.
Jeden katalog, jenž jsem pojmenoval podle sebe (subdoména) je vším, co umím co jsem se naučil na poli internetu a právě tento projekt vylepšuji postupem času. Katalog je samozřejmě zaměřený na SEO a vyhledávače.

S programováním mám 2. leté zkušenosti. Začínal jsem jako každý s html + CSS. Pak následoval jazyk PHP a databázový jazyk SQL (MySQL, PostgreSQL). Jak plynul čas, odhaloval jsem víc a více a nakonec odhalil velké možnosti hostingu na bázi Linux. To je zejména využití .htaccess a následně můj vlastní SEF model (modul/funkce) pro načítání podstránek webu.

Následně jsem si řekl, že pro budování webových stránek mi bohatě postačí jazyk PHP a nyní začínam pomalu poznávat OBJEKTOVĚ ORIENTOVANÉ PROGRAMOVÁNÍ (OOP) - (Umím s tím pracovat ale nedělám to). Taktéž jíž mám ze 70% navrhnutý a rozdělaný svůj redakční systém, jenž je orientovaný především pro Katalogy, Databáze, či pouze blogy. Taky se na něm dají stavět jednoduché a dobře vypadajíci FIREMNÍ STRÁNKY s využitím grafických web šablon nebo svých na klíč.
V budoucnu plánují se naučit pořádně Java Script a hlavně jQuery (+ nadstavby tohoto frameworku). Mým největším snem je ovládat profesionálně AJAX a využít této technologie v praxi na mých projektech.

Mám zkušenosti s redakčními systémy (CMS) a to PHP Fusion, Joomla! a jen letmo Wordpress. Webové stránky nejrači realizuji právě na CMS Joomla!

Přivydělávam si na internetu pomocí REGISTRACÍ ODKAZŮ maximálně do 500 českých katalogů s minimálně 3 Kč za registraci. Tyto práce zastřešuje firma mýho obdhodního společníka a není problém vystavit faktůru a dát to do výdaju Vaší firmy.
Dále registruji do: cca 50. kataogů eshopů, cca 50. slovenských katalogů a cca 50. PR webů. Umím navrhnout optimální titulek a popis Vaší stránky, či napsat PR ČLÁNEK o Vašém webu :).

Dále se zabývam OPTIMALIZACÍ WEBOVÝCH STRÁNEK a můžu nabídnou optimalizaci pro vyhledávače u Vaších stránek. Veškeré práce samozřejmě opět zastřešuje naše firma a práci provádim já osobně.

Můžete se taky podívat na moje reference :)

Moje stránky - Moje práce:
Seo Web Katalog - Registrace odkazu - První katalog stránek, který jsem dělal. Je založený na CMS Joomla + SOBI2 (katalogová komponenta) + Comunity Builder + Themza Template (šablona).
Tulkov seo katalog - Můj vlastní seo katalog do kterýho jsem vložil veškerésvé vědomosti a znalosti. Katalog využíva databáze předchozího katalogu.
Registrace odkazů - Registrace do katalogů - Služba registrace odkazů. Zatím není moc času pro doděláni webu. Kdo chce registrace tak mě kontaktujte osobně.
T_u_k_y - Zábavní web - První web, jenž jsem založil na CMS Joomla a měl sloužit jako můj osobní web ale stal se z něj filmový a hudební blog, jenž zaniká protže tam už asi rok nic nepíšu a už psát nebudu.

Práce pro klienty:
Agel GEL - Doplňky stravy Web na CMS Joomla, který jsem krapec přepsal pro lepší SEO + provedl jsem registraci do katalogů.
VPT Servis - Rekonstrukce bytů - Grafický návrh + optimalizace statických stránek.
Katalog - Kancelářské potřeby - Kompletní návrh databázové aplikace s využitím grafické šablony, kterou jsem upravil pro potřeby zákazníka. Tento web stále spravují a vylepšuji. Prováděl jsem i registraci odkazů.
AAO - Kancelářské potřeby - Registrace odkazů, optimalizace a kosmetické úpravy webových stránek.
Kancelářské sktartovačky - Oborová stránka o skartovačkách do kanceláře. Má SEO efekt pro jiné spřízněné weby.
Odpadkové koše - Oborová stránka o odpadkových koších do kanceláře a nejen. Má SEO efekt pro jiné spřízněné weby.

Referencí je ještě o kousek více ale toto jsou nejhodnotnější z nich :) ...

Kontakt:
Email: vladatulkov@seznam.cz
Mobil: +420 733 580299

PS: Za gramatické chyby se omlouvám, při psaní článku jsem pospíchal :) :P.
T_u_k_y

Příspěvekod Lenicka13 » pon 05. bře 2012 22:34:47

Dobrý den, pokud bych mohla poradit, nebála bych se podívat do http://www.nobynet.cz/ Pravidelně zde s mužem kupujeme do naší firmičky všechny potřebné kancelářské stroje – máme odsud laminátory, skartovačky nebo třeba tabule. Jsme s tímto obchodem opravdu spokojení a z vlastní zkušenosti vřele doporučuji.
Lenicka13

Zpět na Členové se představují