Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

sKlik

sKlik

Příspěvekod mirecekp » čtv 27. kvě 2010 15:28:45

Partnerská sít sKliku byla spuštěna již před pěknou dobou, ale kontextová reklama se dostala jen na několik testovacích stránek, nyní začíná rozsáhlejší schvalování partnerských webů. Osobně mám v v skliku jako publisher 3 weby, ale při porovnání s největším českým konkurentem AdFox se provize nedá srovnávat.

Máte web v programu pro partnery https://partner.sklik.cz ? jak jste spokojení s provizí?
Pakliže na to nahlížíte z druhé strany, jak jste spokojení s cenami za klik?
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Re: sKlik

Příspěvekod mirecekp » pon 19. črc 2010 16:23:32

Sklik otevírá volnou registraci do partnerské sítě!
Nyní se již může registrovat opravdu každý!!
viz zpráva na oficiálním sklik blogu http://sklik.cz.sblog.cz/2010/07/19/66
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

sKlik

Příspěvekod seoman » čtv 21. dub 2011 15:39:51

Na blogu o hubnutí jsem nechal rotovat střídavě Adsense a sKlik na stejné pozici (skyscraper) a rozdíl nebyl podstatný. Ale to je obor, kde je asi reklamy dost. Na jiných webech mám dojem, že sklik má větší problémy s relevancí než adsense, ale to může být aktuálním stavem poptávky a nabídky inzerce.

Adsense dává relevantní reklamy ke každé jednotlivé stránce - nevím zda to sklik dělá taky, nebo zda má celý web zaškatulkovaný do určité kategorie jednou provždy - nemáte s tím zkušenosti?
seoman

sKlik

Příspěvekod wdc » ned 30. říj 2011 18:02:58

Sklik je dost dobrý pro inzerenty, mnoho lidí si ho pochvaluje i více než adwords, třeba na tom něco bude..
Získejte odkaz zdarma
CeskeForum.com - Nové fórum
Email, ICQ: 364*338618, Skype: suprman*41 - kontaktujte mě
wdc

Zpět na PPC