Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Co robim zle alebo ako na to?

Re: Co robim zle alebo ako na to?

Příspěvekod bhole1 » čtv 20. říj 2011 17:30:31

No tie prve dve stranky nie su rovnake kazda ma ine texty. Dneska ich poindexujem do ceskych vyhladavacou a katalogou
Vytvoril som novu minisite http://osodnytrener.wordpress.com/ Myslite ze takato minisite ma sancu dostat sa na prve pozicie? Ak sa mi jedna o slova osobny trener zvolil som dobre? Inak u uja googla sa mi to celkom pekne zlepsilo na slovko trening mi to ukazuje 11 poziciu. na slovko online trener 3 miesto treningove plany 7 osobny trener este nic na tom makam teraz.
Este ked tak uvazujem aky to ma zmysel ked vytvorim minisite zaindexujem ju ona odkazuje na mna tak to znamena ze odkazy na mna sa nasobia poctom toho kolko krat poznaju vyhladavace minisite? Dufam ze som to napisal zrozumitelne
bhole1

Příspěvekod bhole1 » úte 25. říj 2011 21:55:52

Podarilo sa nam rozchodit pekne adresy ..
moze to vyzerat napriklad takto
http://mybodymanager.net/clanok/k_1/107 ... ni-trening
bhole1

Příspěvekod Clou » stř 26. říj 2011 9:54:38

Nepiš v URL čísla, napiš tam spíše "...brutalni-dvou-mesicni-trening...." bude to hnedka zase vypadat o něco lépe.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod bhole1 » pát 25. lis 2011 13:58:10

no presiel nieaky ten tyzden. Vytvoril som cca 8ks minisite pekne so seo, pekne url a podobne nie duplicitne na roznich serveroch. Zaregistroval som ich aj seba do cca 150 katalogov. Pomenil odkazy na seba len na velke weby ktore sa motaju okolo treningov. Na FB mame pomerne velku FanPage cca 6000 uzivatelov. Pekne URL uz mame aj na webe. Zopar "silnych" serverov o nas napisalo nieake tie clanky.Ale bohuzial nieako vyrazne sa nic nezmenilo. S 30 UIP denne sme niekde okolo 100 UIP ale napriklad ujo GOOGLE alebo seznam nas stale neumiestnuju dobre. Co moze byt este zle? resp. ako si este pomoct? Uz ma nic take specialne nenapada. Nechcem kupovat linky na weby ktore nemaju zmysel resp su mimo temu aby som si SEO nepokazil ale nic ine ma nenapada. Je nieaky "kalkulator" ktory dokaze vypocitat kolko odkazov musi byt n mna aby som siel na prve miesta alebo ako je to teraz vlasne? Veskery obsach mam unikatnz.
bhole1

Příspěvekod siva01 » pát 25. lis 2011 14:54:34

Pro generování sitemap.xml lze použít Sitemap Generator( software, windows ) . Já to tak dělám u projektů, kde není integrovaný script na tvorbu sitemap.

Do souboru robots.txt stačí tam napsat:

User-agent: *
#příkaz, který říká, že to platí pro všechny roboty
Disallow: /admin
# příkaz, který říká, že nemá indexovat složku admin

Co není zakázáno je dovoleno. Tedy pokud v robots.txt nebude zakázaná indexace nějak složky, tak ji roboti budou indexovat..
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod bhole1 » čtv 01. pro 2011 19:54:02

no to hej ale ta sitemap nie je dobra co to generuje pre mna je vyhodnejsie nech si webik prebehne search robot ci nie? Napriklad ujo google to indexuje tak ako to ma byt. Fakt ma uz nenapada ako to vylepsit
bhole1

Příspěvekod itcomp » úte 31. led 2012 11:34:50

Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, kde může být problém, když můj nový web není první ve vyhledávačích ani na zadání url.

Online seo analyzátory mi hlásí nepřítomnost klíčových slov v titulku, ale jsou tam.

Čím by to mohlo být? Díky moc.
itcomp

Příspěvekod Pavel Ungr » úte 31. led 2012 21:01:59

pokud do vyhledávače napíšete site:doména.tld (například site:seznam.cz) co vám to vrátí za výsledky? Když napíšete URL, analýze problému to pomůže. Na takto obecný dotaz, lze jen říct, že je někde něco špatně, může to být od problému s indexací až po penalizaci. Víc se k tomu z obecného pohledu bez bližší znalosti situace říci nedá.
SEO konzultant pracující pro H1.cz & Ataxo
Pavel Ungr

Předchozí

Zpět na Diskuze o SEO