Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

PPC na facebooku

PPC na facebooku

Příspěvekod mirecekp » úte 15. čer 2010 16:11:22

Včera jsem se poprvé odhodlal k nasazení PPC kampaně do prostředí facebooku a dnes si celý den nadávám, proč jsem tak dlouho otálel.

Ta obrovská možnost zacílení a to ohromné množství lidí, které přes facebook můžete oslovit je úžasné! Nastavil jsme aby se reklama zobrazovala pouze těm jenž mají nastavenou češtinu a vyplněný věk 14+ za 2 dny mám 70tisíc zobrazení, prokliků je sice pouze 35 ale za to jsou to ti lidé, kteří jsou potencionálními zákazníky, takže úspěšnost obrovská.

Jaké máte zkušenosti s PPC na facebooku?
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Re: PPC na facebooku

Příspěvekod Kusi » ned 20. čer 2010 22:06:55

Ja mám vynikajúcu skúsenosť. Práve to cielenie je veľmi dobré. A výhodou je, že užívatelia Facebooku radi diskutujú, teda dobre sa propagujú aj fóra, komunitné weby, či herné servery.
Zaujímate sa o počítače? Tak navštívte www.kusi.sk. IT portál, kde sú vždy tie najaktuálnejšie informácie.
Kusi

PPC na facebooku

Příspěvekod wdc » sob 26. čer 2010 0:29:56

Ahoj, prosím mohl bys sem uvést aktuální ceny za proklik které musíš zaplatit?
Nebo nějaký přehled tabulku či odkaz?

díkys
Získejte odkaz zdarma
CeskeForum.com - Nové fórum
Email, ICQ: 364*338618, Skype: suprman*41 - kontaktujte mě
wdc

Re: PPC na facebooku

Příspěvekod mirecekp » sob 26. čer 2010 9:49:34

cenu za proklik si stanovuješ sám, tedy její hranice, já měl třeba nastavenou maximální nabídku za proklik 0,1€ facebook mi doporučoval mezi 0,24 - 0,32 a minimum co můžeš nastavit je 0,01€ ale zda se ta reklama pak ještě vůbec někde zobrazí to je otázka
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Zpět na PPC