Co říkáte na dnešní brutální zákrok Googlu, kdy nastavil všem pozadí domovské stránky Google! Osobně jsem byl dost nejprve znechucen, ale poté co jsem si našel obrázek, který mě neruší a text přes něj je čitelný tak jsme docela spokojený.
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
no, zbytečný krok, ať je tam možnost pro toho, kdo to chce, ale jinak je to zbytečné to vnucovat všem, navíc už to odstranili, protože mezi nejhledanější se dostaly fráze, jako například: jak odstranit obrázek z google....
Navíc se mě to na googlu moc nelíbilo, microsoft na svém bingu to má podle mě zvládnuté lépe, ale zase tam h* najdu
Screen nemám ale můžeš si to zobrazit sám, jdi na HP http://www.google.cz/ a v levém dolním rohu máš odkaz "Změnit tapetu" a zde si sám můžeš nastavit tapetu jaká ti bude vyhovovat a sám si udělat obrázek o tom zda ti to vyhovuje či nikoli.
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info