Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

Prosím o kritiku webu www.fm-prace.cz

Kritika stránek, designů a nápadů

Prosím o kritiku webu www.fm-prace.cz

Příspěvekod mirecekp » úte 06. črc 2010 15:23:08

Prosím o kritiku webu www.fm-prace.cz.
Stránky jsou firemní prezentací původně živnostníka, nyní sdružení živnostníků kteří se zabývají stavebními a zahradními pracemi - prostě vše okolo domu -> tzv. Ferda Mravenec nebo dnes často používaný název Hodinový manžel

Prosím o kritiku:
- orientace na webu
- přístupnost
- seo optimalizace (on page faktory)
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Re: Prosím o kritiku webu www.fm-prace.cz

Příspěvekod Lukáš Valenta » stř 07. črc 2010 8:47:21

Web mi příjde jasný, přes horní menu se dostanu na všechny stránky. Tam je to OK.
Zaráží mne jen ta oranžová tabulka vpravo - ta se vůbec k tomu designu nehodí, podle mě..

Musíme si především uvědomit, že optimalizace pro vyhledávače se specifikuje na klíčová slova, přes které by daný web mohl daný člověk nalézt. Přes co najdou Vás?
-práce všeho druhu - jste na první stránce, ale nikdo to nevyhledává
-ferda mravenec - nikdo nevyhledává, má to rozšířenou shodu, kterou sem tam někdo vyhledá, ale vy tam nejste
- mohl bych pokračovat dál a dál..

ještě k onpage faktorům: h1-h6 se používají na klíčová slova, pro jejich zvýraznění pro vyhledávače. Nechápu tedy, proč máte <h2>kontakty</h2> - tam je taková konkurence, že je to zbytečné. Dal bych to jako obyčejný

Závěr Každá firma by v dnešní době měla mít stránky (pokud může své služby nabízet i na internetu), ale pokud chce, aby někdo na tu stránku chodil, musí se stránka upravit a soustředit se právě na nějaké to klíčové slovo, při kterém byste nalezli klienty. - z toho, co nabízíte je dosti vyhledávané (přesnou shodou) slovní spojení obklady. Zbytek má méně než 100 denně, ale i tak mají většinou nějakou rozšířenou shodu..
Lukáš Valenta - levné, přesto kvalitní SEO.
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Příspěvekod mirecekp » čtv 08. črc 2010 8:54:55

Rozhodně souhlasím že <h2>kontakty</h2> je chyba, to opravím! Optimalizace pro vyhledávače zde dělána nebyla, jelikož na internetu není pro tuto společnost potenciál, web byl tvořen pouze jako informativní pro ty kteří si společnost sami najdou. Firmu jsme jen zaregistroval do specializovaných stavebních katalogů, kde mohou potencionální zákazníci vyhledávat.
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Příspěvekod madmouseman » čtv 15. črc 2010 8:40:12

- mas tam jeden neuzavreny odstavec <p>
- moc se mi nelibi kombinace bezpatkoveho a patkoveho pisma, desne to rusi a uzivatele budou tekat ocima
- stranky maji docela plochou strukturu a malo textu - domluv se zakaznikem a rozepiste sluzby aby pribyla i treti uroven vetveni
madmouseman

Příspěvekod wdc » sob 16. říj 2010 15:35:15

Pěkná stránka, ale přijde mi ten vzhled moc "klidný" na firmu nabízející řemesla.
Když tam člověk přijde měl by ihned vidět jaké služby děláte a že je děláte dobře + kontakt a adresa na hlavní stránce..
Získejte odkaz zdarma
CeskeForum.com - Nové fórum
Email, ICQ: 364*338618, Skype: suprman*41 - kontaktujte mě
wdc

Zpět na KRITIKA