od Lukáš Valenta » stř 07. črc 2010 8:47:21
Web mi příjde jasný, přes horní menu se dostanu na všechny stránky. Tam je to OK.
Zaráží mne jen ta oranžová tabulka vpravo - ta se vůbec k tomu designu nehodí, podle mě..
Musíme si především uvědomit, že optimalizace pro vyhledávače se specifikuje na klíčová slova, přes které by daný web mohl daný člověk nalézt. Přes co najdou Vás?
-práce všeho druhu - jste na první stránce, ale nikdo to nevyhledává
-ferda mravenec - nikdo nevyhledává, má to rozšířenou shodu, kterou sem tam někdo vyhledá, ale vy tam nejste
- mohl bych pokračovat dál a dál..
ještě k onpage faktorům: h1-h6 se používají na klíčová slova, pro jejich zvýraznění pro vyhledávače. Nechápu tedy, proč máte <h2>kontakty</h2> - tam je taková konkurence, že je to zbytečné. Dal bych to jako obyčejný
Závěr Každá firma by v dnešní době měla mít stránky (pokud může své služby nabízet i na internetu), ale pokud chce, aby někdo na tu stránku chodil, musí se stránka upravit a soustředit se právě na nějaké to klíčové slovo, při kterém byste nalezli klienty. - z toho, co nabízíte je dosti vyhledávané (přesnou shodou) slovní spojení obklady. Zbytek má méně než 100 denně, ale i tak mají většinou nějakou rozšířenou shodu..