Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Základní SEO Nástroje

Mnoho nástrojů bylo vytvořeno pro SEO. Některé jsou dobré, některé naopak ne.

Základní SEO Nástroje

Příspěvekod Yenda » čtv 20. kvě 2010 15:53:56

Tady přidávám pár zajímavých SEO odkazů

Několik zajímavých nástrojů -> Nástroje SEO
SEO monitor, analýza klíčových slov, pozice ve vyhledávačích, kontrola zpětných odkazů, validace HTML a CSS, ranky, indexy a hledanost fráží­.

Síla stránky -> SEO servis
ukazuje Pagerank, Srank, počet indexovaných stránek a po kliknutí na procenta u SEO servisu se vám zobrazí­ hlavička dokumentu, zdrojový kód, sémantika a pří­stupnost a obsahovou část.

Sitemap validA!tor -> Sitemap validator
z tímhle nemám moc dobré zkušenosti, schválil mi sitemap.xml, ale byla tam jedna chyba která se objevila ve webmasters tools, ale třeba někomu pomůže.

Search Engine Bot Simulator -> Bot simulator
máte na výběr z robotů— od Google, Yahoo a MSN.

google webmasters tools -> Webmasters tools
Dopomáhá ke zlepšení výsledků na google

A asi nejlepší pomůcka -> Google analytisc
k tomuhle nemá cenu ani nic psát, je to výborný nástroj.
Yenda

Základní SEO Nástroje

Příspěvekod Lukáš Valenta » čtv 27. kvě 2010 15:09:19

jen bych rád upozornil, že SEO servis je k ničemu a nedoporučuji se podle něj moc řídit. Krásně to napsal Marek Prokop:
Marek Prokop o SEOservisu píše:Nejenom že SEO servis stoprocentně nezaručí přední místa. On je nezaručí ani padesátiprocentně, ani desetiprocentně, prostě vůbec nijak. On dokonce vaše výsledky zhorší, když ho budete brát vážně, protože vám nasměruje myšlení na nesmysly namísto důležitých věcí.
To už si raději analyzujte svůj web šroubovákem a šuplérou. Hůř než se SEO servisem to dopadnout nemůže.
Lukáš Valenta - levné, přesto kvalitní SEO.
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Re: Základní SEO Nástroje

Příspěvekod mirecekp » ned 30. kvě 2010 17:10:46

Přesně tak, procenta ze SEO servisu jsou naprosto nic neříkající čísla a už vůbec ne čísla která by mohla naznačovat kvalitu stránek z pohledu SEO!
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Příspěvekod Clou » pon 31. kvě 2010 15:15:39

Sice je to pravda co tady říkáte. Ale proč většina mých zákazníků na to hledí? Chtějí minimálně 90 bodů a myslí si, že tím je jejich web dobrý.

Ono nejde ani tak o SEO stránky, které je potřeba ale o kvalitu textu, také se hodně hledí na to jak je text originální a zajímavý.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod Lukáš Valenta » pon 31. kvě 2010 15:24:00

Hledí na to, jelikož tomu nerozumí (nechci je nijak urážet, prostě si přečtou dobré články o tom, věří tomu a není jejich chyba, že čtou špatné články.) a myslí si, že když dosáhnou 100 bodů, tak jsou lepší než konkurence, která má bodů 98. Chce to se pokusit to klientovi vymluvit - a pokud to nepůjde, tak splnit jeho požadavky, ostatně od toho tu jsme.

Já ale zastávám názor, že pokud mu řekneš, že jde o blbost, tak on si tě najal jako někoho, kdo se v tom vyzná, a proto by tě měl dát na tvé názory
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Příspěvekod Homer » čtv 03. čer 2010 0:07:02

Seo servis je pohromou pro každého, kdo se zabývá optimalizací. V hodnocení síly webu jim hraje roli i řada faktorů, které se špatně ovlivňují, např. stáří webu, DMOZ atd.

Každý klient si tam web hned zkontroluje, ale neumí ta čísla většinou správně interpertovat a myslí si, že jsem mu SEO odfláknul.

Mnohem lepší on-line nástroj je http://seo.wamos.cz/ i když ani ten není bez chyby. Na něm mi vadí např. to, že pořád počítá pozice jyxo, i když tenhle vyhledávač je dnes už zcela mimo.

Jedním z úplně nejlepších SEO nástrojů je http://www.seocentro.com .
Homer

Příspěvekod Homer » ned 06. čer 2010 22:59:18

Na druhou stranu je nutno přiznat, že seo-servis má velmi slušně zpracovaný nástroj na výměnu odkazů. Ten je dobře udělaný a funguje bez problémů, řadu linků jsem tam už sehnal.
Homer

Příspěvekod Lukáš Valenta » úte 15. čer 2010 14:32:39

Homer píše:Na druhou stranu je nutno přiznat, že seo-servis má velmi slušně zpracovaný nástroj na výměnu odkazů. Ten je dobře udělaný a funguje bez problémů, řadu linků jsem tam už sehnal.

Je dobrý? Uvažoval jsem o něm, ale ještě jsem se k tomu nedostal.. Nemůžeš k němu něco sepsat? (nějaké zkušenosti, a tak) - třeba založ téma přímo na to. Myslím, že nebudu sám, který to ocení.
Lukáš Valenta

Příspěvekod Musilda » stř 16. čer 2010 6:43:45

Tak jsem vyzkoušel seocentro.com a výsledek je spíš k pláči. Nenašel na stránce ani jedno klíčové slovo. Možná to bude tím, že nezvládá české znaky.
Vyřizuju dotace Zelená úsporám, radím zadarmo.
Musilda

Příspěvekod mirecekp » ned 27. čer 2010 8:30:47

Webmasters tools jednoznačně je velkým pomocníkem! Ale nejen google provozuje tuto službu.
Bing Webmasters tools - http://www.bing.com/webmaster/Webmaster ... sPage.aspx
Yahoo site explorer - https://siteexplorer.search.yahoo.com/
webinfo - http://www.piloun.com/webinfo/ super nástroj, který zjišťuje Ranky, počet indexovaných stránek, validitu, klíčová slova... prostě všechno důležité!
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Další

Zpět na SEO Nástroje