Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

Co platí na Seznam.cz

Re: Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod prich » pát 20. led 2012 21:31:23

Já bych se zbavil všech odkazů na katalogy, protože přijít o jejich odkazy ti nijak neuškodí. Tohle ale není důležité. Důležité je budovat obsah a kvalitní zpětné odkazy. A pokud se nebudeme omezovat jen na SEO, tak je důležité dobře pracovat se zájemci o tvé služby např. podávat jim zajímavé informace přes FB, Google+ nebo newsletter.
http://www.prichystalovi.cz
- Martina - alternativní psychologická poradna
- Vladimír - internetový marketing a SEO s nadhledem
prich

Příspěvekod sun-way » sob 21. led 2012 20:12:20

Na ostatních věcech se pravidelně pracuje. I když stránky na FB jsou teprve v plenkách a zde mám co dohánět.
Ještě bych chtěl poprosit o jednu radu, i když nepatří do tohoto tématu:
Chystám E-shop, zatím spíš jako podporu a zviditelnění mé firmy (jelikož na tyto věci to není jednoduché a byla by to pravděpodobně investice v řádech desetiticíců). Mám dotaz: je lepší ho vybudovat na úplně nové doméně, nebo na doméně např.: www.eshop.sun-way.cz ???
sun-way

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod kaktusak » ned 22. led 2012 19:34:17

Dle mých zkušeností na Seznam fungují téměř jakékoliv zpětné odkazy, správně zvolené kw, title, h1 a h2. U méně konkurenčních témat je vážně jednoduché dostat se na první pozice.
Když nemám co dělat a nudím se, koukám na komedie, nebo si dělám kuře :D Spravuji 1ds.cz
kaktusak

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod sun-way » ned 22. led 2012 22:21:52

kaktusak píše:Dle mých zkušeností na Seznam fungují téměř jakékoliv zpětné odkazy, správně zvolené kw, title, h1 a h2. U méně konkurenčních témat je vážně jednoduché dostat se na první pozice.

Tak bohužel mé téma je hodně konkurenční :cry:
sun-way

Příspěvekod sun-way » čtv 26. led 2012 8:22:03

Dal jsem z webu pryč odkazy na katalogy a začínám se propadat v katalozích. Navíc na Seznamu stále nic :o(
Kde může být sakra chyba? Webmasterovi jsem dal za úkol zviditelnit hlavní nadpis H1, může to být v tom?
sun-way

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod siva01 » sob 28. led 2012 2:19:20

RomanK píše:Zdravím,
co platí na Seznam? Google bez problémů indexuje, posouvá můj web ve výsledcích, ale Seznam je stále mrtví, jaké rady poradíte?

Děkuji

Já mám na Seznam.cz osvědčenou kombinaci title + H1 - to zcela stačí.. Nejvíce konkureční slovo musí být na prvním, maximálně druhém místě v nadpisu.. :ugeek:

Jo a také je dobré si hlídat odchozí odkazy. Každý odkaz ven může znamenat i ztrátu jedné pozice..
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod sun-way » sob 28. led 2012 9:15:17

RomanK píše:Zdravím,

Já mám na Seznam.cz osvědčenou kombinaci title + H1 - to zcela stačí.. Nejvíce konkureční slovo musí být na prvním, maximálně druhém místě v nadpisu.. :ugeek:

Jo a také je dobré si hlídat odchozí odkazy. Každý odkaz ven může znamenat i ztrátu jedné pozice..

Děkuji za radu, na mém webu to bude asi hlavně problém s tím neviditelným H1, ale na tom se snad už pracuje.
U těch odkazů směrem ven, se to týká jenom odkazů uložených na titulní straně? Nebo u mě třeba i v sekci partneři?
sun-way

Příspěvekod Pavel Ungr » sob 28. led 2012 13:43:55

Jediná funkční rada je navýšení počtu zpětných odkazů z kvalitních a relevantních webů s vhodným anchor textem. Neoptimalizujete pro konkrétní vyhledávač.
SEO konzultant pracující pro H1.cz & Ataxo
Pavel Ungr

Příspěvekod prich » sob 28. led 2012 13:51:52

Pavle, určitě je to důležité, ale myslíš, že je to opravdu JEDINÁ možná cesta?
http://www.prichystalovi.cz
- Martina - alternativní psychologická poradna
- Vladimír - internetový marketing a SEO s nadhledem
prich

Příspěvekod Pavel Ungr » sob 28. led 2012 14:06:11

Dobrá poznámka a přesná. Určitě existují případy, kdy ne. Například kdy jsou veliké problémy na webu, které brání indexaci. Nebo penalizace atp. Nicméně nemělo by to ublížit a spíše by to mělo pomoct.
SEO konzultant pracující pro H1.cz & Ataxo
Pavel Ungr

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o SEO