Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

Twitter

Twitter

Příspěvekod Clou » pát 11. čer 2010 20:17:26

Ahoj,

Mám tu pro vás další zajímavou sociální síť jménem http://twitter.com

Jelikož tuto síť prozatím nepoužívám nemohu vám o ní moc napsat ale určitě nám pomůže naše oblíbená Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Twitter

Tak hůrá do diskuze :-)
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Re: Twitter

Příspěvekod VaVa-CZ » sob 12. čer 2010 15:46:46

Rozhodně to není sociální síť taková, pod kterou si většina lidí představuje facebook a jemu podobné, ale je podle mě daleko lepší, ačkoliv má mnohem méně funkcí, tak poslouží k tomu, k čemu je určená výborně - tedy ke krátkým textům

btw facebooku moc neholduji ;)
VaVa-CZ

Příspěvekod Kusi » ned 20. čer 2010 22:22:00

V jednoduchosti je krása a to je práve Twitter. Žiadne otravné hry, plno fotiek a podobne. Sledujem toho, koho chcem. Nemusím potvrdzovať priateľov ani nič podobné.
Zaujímate sa o počítače? Tak navštívte www.kusi.sk. IT portál, kde sú vždy tie najaktuálnejšie informácie.
Kusi

Příspěvekod mirecekp » pon 21. čer 2010 8:08:55

no jak říkáte v jednoduchosti je krása, svůj účel také plní, ale jako marketingový nástroj je Twitter hod, ale hodně pozadu.
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Twitter

Příspěvekod wdc » sob 26. čer 2010 0:26:44

Doporučuji program TweetAdder pro automatizaci tweetů a získávání přátel. Super pomůcka.
Získejte odkaz zdarma
CeskeForum.com - Nové fórum
Email, ICQ: 364*338618, Skype: suprman*41 - kontaktujte mě
wdc

Příspěvekod mirecekp » čtv 01. črc 2010 3:09:15

Tak ať se snažím jak se snažím TweetAdder jsem nerozchodil. Akorát připravuji jeden účet pro reklamní kampaň a pár stovek followers navic by se mi hodilo... mohl bych poprosit o nějaký český návod nebo rady?
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Twitter

Příspěvekod hodinky-naramkove » čtv 11. lis 2010 13:33:53

Tuším, že umístěním url produktů z eshopů na Twitter získám kvalitní zpětné odkazy. Chystám se na to, ale třeba se mýlím.
hodinky-naramkove

Twitter

Příspěvekod Ace_McIntosh » čtv 11. lis 2010 15:53:52

hodinky-naramkove píše:Tuším, že umístěním url produktů z eshopů na Twitter získám kvalitní zpětné odkazy. Chystám se na to, ale třeba se mýlím.

Spíše než v kvalitě odkazů (ty jsou na Twitteru automaticky označovány atributem rel="nofollow") síla Twitteru spočívá v možnosti "retweetování" příspěvků a tím i jejich doslova lavinovitého šíření. Proto je nejlepší na Twitter zadávat příspěvky, které zaujmou co nejvíce lidí (ti je pak dále "retweetnou" a vidí je i jejich followeři ). Např. velké slevy, různé akce, nové zajímavé produkty atd.
Ace_McIntosh

Twitter

Příspěvekod Dem-enD » čtv 11. lis 2010 19:34:08

Já jsem opět po dlouhé době migroval na Twitter a "baví" mě více než Facebook. :-)
Dem-enD

Příspěvekod Clou » stř 10. srp 2011 22:08:56

Twitter využívají hlavně programátoři, fotografové a mnoho dalších odborných odvětví. Jedná se hlavně o to, že je jednoduchý a lidé si na něm najdou vždy jen to co potřebují. Sice nemá takové vymoženosti jako FaceBook.com ale na co také, FaceBook.com má zbytečně moc věcí a vlastně se spíš poslední dobou využívá k šíření spámu.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Další

Zpět na Sociální sítě