1. Klikatelné logo (Hotovo)
2. Sekcia pre "Nabídky práce" (Keď je tu ponuka práce tak by sa hodilo aj toto..)
3. Chyba v lang súbore.. Po prihlásení mi hore píše: { SEARCH_UNREAD }
4. Spravil by som dynamickú šírku stránky.. Pretože to je podľa môjho názoru veľmi úzke (statický dizajn má svoje výhody ale aj nevýhody...) a pre niekoho ako ja, čo využíva plné rozlíšenie pc to je priam hrozné.
To by bolo zatiaľ z mojej strany všetko. Pokiaľ po hlbšom prejdení tejto stránky niečo objavím tak to sem napíšem.
EDIT: Pridal by som niečo ako Karma mod (tak sa tuším volá..). Niektorý ľudia sú "šťastný" a majú viac iniciatívy keď ich niekto kladne ohodnotí..
EDIT 2:
1. Keď som prišiel teraz domov a sadol za pc, išiel som kliknúť pri prihlásení na: "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě Skrýt můj online stav pro toto přihlášení " Klikol som omylom na tento text a posunulo mi to stránku dole... Bolo by dobré to opraviť.
2. Po upravení príspevku ho označí ako "nový" to znamená, že keď ho niekto "editne" tak to bude každý vidieť... (Nie je to potrebná vec a neviem, či je aj dobrá ale tak napadlo ma to. Či to využijete alebo nie nechám na Vás.)