od Lukáš Valenta » sob 07. srp 2010 17:01:16
Ze začátku by bylo vhodné uveřejnit zdroje návštěvnosti. Třeba nějaký fanoušek megastreet.cz o tom napsal na nějakém skate fóru a lidé naň chodí.
Taktéž by se dalo mluvit o tom, jaký eshop více vydělává. Já osobně, pokud bych si měl vybrat, tak bych si koupil u eshopu druhého (design tam je lepší).
Podívejme se na to ale z pohledu SEO.
Proboha zkraťte Title, Keywords, description a alt u <div class="logo">, h1 a patičku. Je to ubohé zaspamovávání klíčových slov, nedivím se, že vyhledávače upřednostňují druhý eshop (je-li tomu tak, nedíval jsem se na pozice serp).Opravte to, klíčová slova dejte do vět a nesnažte se dělat black hat seo. Ničemu nepomůžete, ba naopak.
Čemu ale nerozumím, proč máte onpage faktory takové, které máte. Několikrát máte h2 takovéto: <h2>Novinky</h2>. Čemu Vám to pomůže v SEO, to opravdu netuším. Nechám se podat.
Ono úprava title, jak píšete může mít za následek pád ve vyhledávačích, ale pokud dostanete ban/penalizaci, bude pozdě. Najměte si někoho, kdo se Vám o to postará (můžete napsat i mně) dříve, než s tím budete mít problémy typu penalizace.
PS: V těchto věcech neváhejte investovat do někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Investice má smysl.