Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

Nová SEO kniha od Honzy Linharta a Michala Kubíčka

Nová SEO kniha od Honzy Linharta a Michala Kubíčka

Příspěvekod Lukáš Valenta » čtv 03. čer 2010 16:42:50

Před nedávnem vyšla nová kniha od Honzy Linharta a Michala Kubíčka s názvem 333 tipů a triků pro SEO.

Máte tuto knížku? Já ano a nic moc nového jsem se nedozvěděl, většina informací lze najít v předchozí knížce pana Kubíčka, Velký průvodce SEO. Samozřejmě některé informace byly pro mne novinkou, nebo upřesnění.
Lukáš Valenta - levné, přesto kvalitní SEO.
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Re: Nová SEO kniha od Honzy Linharta a Michala Kubíčka

Příspěvekod Homer » sob 12. čer 2010 19:14:36

Knížku jsem prostudoval, nic nového a zásadního jsem se z ní nedozvěděl.
Homer

Příspěvekod tyzys » pon 14. čer 2010 15:20:37

Knížku se chystám koupit. I když v ní budou věci z minulé knihy M. Kubíčka jak píšete, tak to bude alespoň dobré zopakování si všech podstatných věcí v jiném textovém podání. Což může vést k tomu, že v knize objevíme věci, které jsme v předchozí knize třeba "neviděli". ;-).

Máte někdo nějaké tipy na jiné knihy týkající se SEO či internetového marketingu? Četl někdo z Vás třeba tuto knihu? http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova ... ch-sitich/

Díky, Jiřik.
tyzys

Příspěvekod Lukáš Valenta » pon 14. čer 2010 15:53:47

tyzys píše:Knížku se chystám koupit. I když v ní budou věci z minulé knihy M. Kubíčka jak píšete, tak to bude alespoň dobré zopakování si všech podstatných věcí v jiném textovém podání. Což může vést k tomu, že v knize objevíme věci, které jsme v předchozí knize třeba "neviděli". ;-).
Je to spíš kniha, ve které jsou informace z Velkého průvodce SEO + nějaké další informace - některé jsou zajímavé, nevěděl jsem o nich (nebo jsem o tom takto neuvažoval), ale nic nového tam není. Přesto jsem si ji rád přečetl

tyzys píše:Máte někdo nějaké tipy na jiné knihy týkající se SEO či internetového marketingu? Četl někdo z Vás třeba tuto knihu? http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova ... ch-sitich/
Tuto knihu neznám, nemohu posoudit. Z hlediska seo jsem četl od Michala Kubíčka - Velký průvodce SEO, přišlo mi to hezky napsané, pomohlo mi to před pár lety uspořádat informace o seo a věcmi s tím spojené.
Lukáš Valenta - levné, přesto kvalitní SEO.
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Příspěvekod vbrazda » ned 15. srp 2010 13:00:20

tyzys píše:Četl někdo z Vás třeba tuto knihu? http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova ... ch-sitich/

Knihu jsem četl a můžu doporučit. Představuje dobrý přehled o různých marketingových technikách na internetu, tedy nejen SEO a nejen zaměření na webové stránky.
vbrazda

Příspěvekod Morasino » stř 18. srp 2010 23:17:06

Taky jsem jí četl... je skvělá. Nic nového se z ní nedozvíš, ale je to pěkně podané...
Morasino

Zpět na Diskuze o SEO