Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

RS pro portál

Systémy pro Váš web..

RS pro portál

Příspěvekod VaVa-CZ » pát 28. kvě 2010 10:18:57

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jaký byste doporučovali RS pro jeden takový portál (o čem bude není podstatné...)

Systém by měl zvládat: články, stránky, galerie, kategorie(+ subkategorie) článků a galerií (+možnost přiřadit k jednomu článku jednu galerii), komentáře, nějaký integrovaný souborový manažer, další standardní funkce.
Dále při psaní stránky/článku musí být možnost uploadovat obrázky přímo do té dané "galerie" - tedy 1 galerie + jeden článek = jeden celek *není podmínkou
Hlavně aby byl přehledný, rychlý a lehce editovatelný, ne jak přerostlá joomla, pomalej wordpress a chátrající PHP Fusion
VaVa-CZ

Re: RS pro portál

Příspěvekod mirecekp » pát 28. kvě 2010 16:38:52

Já jsem zastánce Wordpressu, ten by veškeré tvé požadavky splňoval. Pakliže jsi tvrdě proti tak se zkus mrknout na tento CMS http://www.cmsmadesimple.cz/ narazil jsme na něj nedávno neměl jsme moc času na testování, ale po 20 minutách mě dokázal přesvědčit že je hodně kvalitní. Pohodlná instalace intuitivní administrace. Funkčně bych ho možná přirovnal k takové jednodušší ale rozhodně ne méně kvalitní Joomle.
Nebo ze zkus podívat na http://www.cms-systemy.info/ kde bys mohl vybrat nějaký CMS který ti bude vyhovovat.
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

RS pro portál

Příspěvekod Lukáš Valenta » pát 28. kvě 2010 19:00:21

Osobně jsem ho sice nezkoušel, ale mnoho lidí mi doporučovalo Drupal. Zkus se podívat na něj
Lukáš Valenta - levné, přesto kvalitní SEO.
Svoji pozornost více upínejte na rady členů ze skupiny SEOlogové. Hlásit se do ní mohou všichni.
Lukáš Valenta

Příspěvekod Clou » sob 29. kvě 2010 13:44:58

WordPress, Drupal, Joomla, PHP-Fusion.

Těchto systému je v nynější době na internetu spousta. Dřeve jsem sem postoval cca 10 redakčních systémů, které doopravdy za něco stály. Když bude čas sepíšu články znova a opět je sem přidám.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod karelm » sob 29. kvě 2010 23:12:59

a co united-nuke?
karelm

Příspěvekod VaVa-CZ » čtv 03. čer 2010 20:00:30

proti wordpressu nic nemám, ale myslím si, že se hodí spíše na menší weby (nemyslím menší návštěvností)
Drupal jsem také neskoušel, prý se dá snadno editovat, ale nevim no :)
Joomla znovu opakuji NE - těžkopádná složitá ....
PHP-Fusion určitě ne, nejsem totální sebevrah :)

co říkáte na http://sunlight-cms.net?
VaVa-CZ

Příspěvekod Homer » čtv 03. čer 2010 22:16:51

I na WordPressu se dá udělat slušný portál. Podívejte se třeba na lovkapra.com, ten jede na WP a přitom je to rozsáhlý web.
Osobně bych dal přednost Drupalu, s ním mám dobré zkušenosti. Joomlu jsem taky zkoušel, ale už to nechci, nepřehledné atd...
Homer

Příspěvekod VaVa-CZ » pát 04. čer 2010 17:58:20

Nevim jestli by se ale wordpress hodil pro web z rozsáhlou databází něčeho (třeba knihy, hry,...) a minimálně 3mi novinkami denně - s toho vyplívá velké množství obrázků a wordpress to má řešené přez obyč. upload nebo nějaké galerie(pluginy) pokud vím.
Drupal také vyzkouším, ale až koncem měsíce, teď není moc času, jinak děkuji za radu a s tou Joomlou naprosto souhlasím :)
VaVa-CZ

RS pro portál

Příspěvekod ENSI » stř 16. čer 2010 20:16:16

Určitě NE Joomla, PHP Fusion a Nuke !!! Je to největší prasárna, co vůbec může být. Doporučuji WordPress a Drupal, ale hodně zde záleží na tom, co vlastně od systému čekáš. Každopádně tyhle dva jsou tak dobrý, že by tě uspokojit mohli v každém případě. Je na ně plno pluginů, jsou přehledný atp.
Informujte se na mě zde, píši blog, jsem pořádný Deviant a mám rád Rajče.
ENSI

RS pro portál

Příspěvekod WarmUp » sob 10. pro 2011 20:03:09

No to co píšete o joomle bych tedy moc netvrdil může se zdát složitá ale používám ji x let a opravdu je jednoduchá stačí chvíle na orientaci v ní a pak je s ní práce zábavou :)
WarmUp

Další

Zpět na Redakční systémy