nebol som si istý či sa táto téma hodí do Hostingu alebo skôr do Ponuky služieb, rozhodol som sa ale pre Hosting.
Radi by sme Vám predstavili novú službu, novú ponuku hostingových (nie WEBhostingových) služieb. Ponuka MXHosting.eu je špecializovane zameraná na e-mailovú komunikáciu, e-mailové riešenia pre bežných užívateľov, majiteľov domén, živnostníkov, firmy a spoločnosti. Naša ponuka je postavená ako cenovo, tak ponukou služieb skutočne pre bežných klientov, ktorí potrebujú spoľahlivú mailovú komunikáciu, cez malých živnostníkov až po komplexné firemné riešenia e-mailovej komunikácie.
Ponuka je rozdelená na dve časti - Standard a Business. V súčasnosti máme dokončenú Standard verziu, s nasadením Business rátame na mesiac november-december.
Prečo využiť MXHosting?
- náš "business core" je práve mailová komunikácia
- kladieme obrovský dôraz na bezpečnosť a spoľahlivosť
- záložný e-mailový server je samozrejmosť
- efektívne antispamové filtre a možnosť vlastných úprav antispamu
- rozumieme tomu, čo robíme

- administračné rozhranie
- podpora SPF, podpora DKIM v príprave.
Pre našich českých klientov sme pripravili bankový účet v Českej republike pre maximálne pohodlie.
Ešte by som rád dal do pozornosti našu zavádzaciu akciu - prvých 25 objednaných získava 30% zľavu
V každom prípade viac informácií nájdete práve na našich webovkách http://www.mxhosting.eu
Dotazy rád zodpoviem. V mene nášho teamu sa teším na prípadne spoluprácu s niektorými z Vás. A poprosim... nebuďte takí krutý, naštartovali sme len pred niekoľkými hodinami
P.S. Kto by mal záujem, máme po dohode v ponuke aj dealer spoluprácu so zaujímavými zľavami.
P.S. Prosím neberte príspevok ako SPAM našej firmy, je to len obchodná informácia a ponuka.