Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Co platí na Seznam.cz

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod RomanK » pát 11. lis 2011 14:40:56

Zdravím,
co platí na Seznam? Google bez problémů indexuje, posouvá můj web ve výsledcích, ale Seznam je stále mrtví, jaké rady poradíte?

Děkuji
RomanK

Re: Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod prich » pát 11. lis 2011 16:10:34

Seznam je obecně pomalejší. Pokud ale chceš indexaci webu urychlit, kontaktuj obchoďáku Seznamu, se kterým řešíš firemní zápisy apod. a popros ho, jestli by mohl web nechat přednostně zaindexovat. Oplatit mu to můžeš tak, že si přes něj dobiješ Sklik a on z toho dostane provizi. Pokud nikoho takového neznáš, zavolej na Seznam a oni ti nějakého obchoďáka přidělí.

Nic nezkazíš ani vložením odkazu na search.seznam.cz/pridej-stranku, ale zázraky bych od toho nečekal.
- Martina - alternativní psychologická poradna, EFT kurzy a terapie
- Vladimír - internetový marketing a SEO s nadhledem
prich

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod pepperos » pon 21. lis 2011 1:15:59

příspěvek jsem vymazal, je duplicitní a tento nejde smazat.
Naposledy upravil pepperos dne pon 21. lis 2011 1:19:29, celkově upraveno 1
Získejte zdarma newsletter o optimalizaci pro vyhledávače a knihu zdarma na našich stránkách Včeliště.cz. Stačí zadat váš email.
pepperos

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod pepperos » pon 21. lis 2011 1:16:19

Pěkný den.
seznam je pomalejší. To co se stane na googlu se často podobně stane v SERPu i na seznamu, třeba o měsíc později. Koukněte na to, kde byl Google před rokem a v takovém zhruba stavu je dnes Seznam.

Já bych doporučoval klást důraz na autoritu webu, kvalitní obsah. A také na vzhled a použitelnost. Pokud jde o hledané termíny, ty jsou někdy administrátory ručně prohledávány a nevhodný obsah je smazán či podle nějakých kritérií je mu snížena pozice.

S těmito radami uspějete do budoucna, nejen dnes.

Doufám, že vám to pomůže.
Získejte zdarma newsletter o optimalizaci pro vyhledávače a knihu zdarma na našich stránkách Včeliště.cz. Stačí zadat váš email.
pepperos

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod siva01 » úte 22. lis 2011 15:36:08

Seznam je jednoduchý... Stačí zadat klíčová slovo do title - pokud možno na první až 4 místo.. H1 je samozřejmost..

Pokud to nestačí, tak na úvodní stránce musí být odkaz s anchorem, který obsahuje žádoucí klíčové slovo a směřuje na stránku, která se věnuje tématu podrobněji..

Jak už bylo řečeno, tak je Seznam pomalejší. Dá se to zrychlit tak, že na úvodní stránce použijete nejdůležitější klíčová slova..
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod sun-way » stř 18. led 2012 18:27:32

Po měsíci a půl co jsem začal optimalizovat svůj web www.sun-way.cz se v pořadí vyhledávačů zlepšuji na Googlu. Bohužel na Seznamu jsem se ještě nedostal ani do top 100 :o(
Dokáže mi někdo říct, kde je chyba ?
sun-way

Příspěvekod prich » stř 18. led 2012 19:48:49

Nemáš pravdu. Dal jsem hledat "sun way" a jsi na 3. místě. ;-) Čímž jsem chtěl jen ukázat, že záleží na tom, na jaká slova web optimalizuješ.
Do nějaké větší analýzy se nechci pouštět, ale zkus se podívat na počet zpětných odkazů. Já vidím přes majesticseo.com u tvého webu asi 2000 odkazů. Weby, které jsou na prvních místech na slovo "žaluzie" na seznamu jich mají desítky až stovky tisíc...
Tvůj web má 25 stránek. Web, který je 1. na "žalužie" má stránek stovky...
A tak by se dalo pokračovat. ;-)
Takže pracuj na obsahu a na získávání zpětných odkazů, nebuď netrpělivý a ono to přijde. Chce to je každý den pro web něco udělat.
A hlavně neřeš pozice na nějaké slovo jako svůj cíl. Je to jen pomocné měřítko, ale cílem by měly být poptávky. A aby těch poptávek bylo víc, toho můžeš udělat spoustu.
- Martina - alternativní psychologická poradna, EFT kurzy a terapie
- Vladimír - internetový marketing a SEO s nadhledem
prich

Příspěvekod sun-way » stř 18. led 2012 21:27:53

Vím, že to nebude hned, už jsem trpělivý pár týdnů :). Každý den se propagaci webu věnuji, tak snad nějaké výsledky přijdou. Je jasné, že konkurence je dál. Web se snažím optimalizovat (amatérsky) na slova: žaluzie, rolety, markýzy.

Spíš mě zarazilo to, že na Googlu se optimalizace projevuje a na Seznamu stále nic.
sun-way

Co platí na Seznam.cz

Příspěvekod Homer » pát 20. led 2012 12:10:21

Vyhoď si z partnerů odkazy na nesmyslné katalogy BUJ, CHUJ, FUJ. To návštěvníkům ani vyhledávačům nepomůže.
Homer

Příspěvekod sun-way » pát 20. led 2012 13:04:43

Mám vyhodit odkazy na všechny katalogy? Některé si tím podmiňují zápis v katalogu a tak jsem je tam přidával.
sun-way

Další

Zpět na Diskuze o SEO