Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Názory na upravený web o liposukci

Kritika stránek, designů a nápadů

Příspěvekod valerWEBs » čtv 27. říj 2011 11:18:44

Dobrý den, upravil jsem web http://bezbolestna-liposukce.queen-eunike.cz a prosil bych o názory připomínky, rady a to jak k designu, SEO, a celkově. Děkuji
Hubnutí a bezbolestná liposukce QE Subsonic systém z pohodlí Vašeho domova. Doporučuji kravaty v darkové sadě.
valerWEBs
Moderátor

Re: Názory na upravený web o liposukci

Příspěvekod Clou » čtv 27. říj 2011 11:44:32

Ahoj,

Stránky jsou co se týče designu pěkný, škoda jen, že to celé běží na systému Joomla. Určitě bych ti časem doporučil přejít na vlastní systém. Odkazovat na stránky Joomly mi přijde dost zbytečný a je tam další odkaz mimo stránky než ty sám potřebuješ.

Co se týče TITULKU tak se mi nezdá to množství slov co tam je: Bezbolestná liposukce Ostrava, kavitace Ostrava, Pardubice, Hradec Králové. Raději by jsi tam měl udělat více podstránek a do každého TITULKU dát vlastní nadpis. V praxi by to bylo tedy následovně:
1. stránka - Bezbolestná liposukce Ostrava - Název webu nebo jiný text
2.Stránka - Kavitace Ostrava - Název wenu nebo jiný text
3.stránka - Kavitace Pardubice - Název stránky nebo jiný text
4.stránka - Kavitace Hradec Králové - Název stránky nebo jiný text.

Posílíš tím minimálně obsahovou část stránky a to se Googlu líbí.
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod valerWEBs » čtv 27. říj 2011 13:36:42

To je pravda ale asi by byl problém vytvořit tolik textu který by byl různorodý pro každou stránku. Myslím že na města Hradec Králové a Pardubice se ještě na dobrou pozici dostanu. Jinak chci vytvořit stránky pro města více konkurencní jako Praha a Brno. A neodkazuji na Joomla ale na doplněk SEO který je placený a free verze musí mít odkaz.
Joomla jako taková mi vyhovuje.

Díky za rady
Hubnutí a bezbolestná liposukce QE Subsonic systém z pohodlí Vašeho domova. Doporučuji kravaty v darkové sadě.
valerWEBs
Moderátor

Příspěvekod valerWEBs » sob 29. říj 2011 18:03:41

Další nápady?
valerWEBs
Moderátor

Příspěvekod siva01 » sob 29. říj 2011 18:35:38

Na úvodní stránce v tom title je Ostrava 2x a zbytečně.. Na ostatních stránkách je title tvořeno vždy názvem stránky. Co takhle přidat nějaký sufix ?

navrhuji sufix: | liposukce, kavitace

úvodní stránka: Liposukce a kavitace Ostrava, Pardubice, Hradec Králové
podstránky: nazev stranky |liposukce, kavitace

Také se mi vůbec nelíbí, že odkazy na stránkách jsou jakoby tlačítka a ve skutečnosti to jsou obrázky. Ztrácí se tak potenciál odkazu přenášet tématický rank.. Odkaz totiž nemá žádný anchor text.

Podstránky nemají smysluplné descriptions ( zrovna koukám na http://bezbolestna-liposukce.queen-euni ... elovy-krem kde je popis "xx" ) a ani na úvodní stránce není descriptions příliš motivační.
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod valerWEBs » ned 30. říj 2011 13:58:23

Díky moc...
valerWEBs
Moderátor

Zpět na KRITIKA