Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

nástroj SeoAnalytics - nazor?

Mnoho nástrojů bylo vytvořeno pro SEO. Některé jsou dobré, některé naopak ne.

Příspěvekod kuchvak » čtv 22. zář 2011 16:15:05

Ahoj,
chci se zeptat, jestli už někdo také zkusil nástroj http://www.seo-analytics.cz? Já ho pomáhám testovat, ale na diskuzích o něm zatím moc zmíněk není. Osobně SEO také dělám, a tak by mě zajímalo, jestli už ho také někdo zkoušel a jestli dobrý je či ne? :)

Předem díky
kuchvak

Re: nástroj SeoAnalytics - nazor?

Příspěvekod Clou » čtv 22. zář 2011 18:12:22

Ahoj,

Na první pohled dost nepřehledný web. Docela mě dost věcí zmátlo. Důležité věci nejsou hnedka vidět. Snad se časem zlepší ale k těmto účelům jsou free verze jako je SEO-Servis.cz SEOnastroje.cz, Collabim pro 1 doménu atd :)
PPC reklama pro zvýšení návštěvnosti vašeho webu. Sleduji katalog firem Kralupy nad Vltavou. Věnuji se SEO
Clou
Správce

Příspěvekod kuchvak » čtv 29. zář 2011 13:14:14

Díky za info :)
kuchvak

Příspěvekod pepperos » stř 05. říj 2011 0:21:06

Mě svědčí spíše SEO-Servis.cz. Klasika. NIcméně prozkoumám tento i tento nástroj.
Přináší něco nového?
Získejte zdarma newsletter o optimalizaci pro vyhledávače a knihu zdarma na našich stránkách Včeliště.cz. Stačí zadat váš email.
pepperos

Příspěvekod kuchvak » pát 14. říj 2011 12:58:22

Ahoj,
vím, že se snažili hlavně o komplexitu a propojenost v jednom. Měli jsme několik reakcí na to, že se lidí nevyznali na stránkách, ale hlavně že nepochopili v čem je ta výhoda, i když jsou k dispozici demoverze.

Předem nutno říct, že collabim a jiné jsem projel jen velmi rychle - tzn nemohu moc porovnávat. Ale za mě:

beru výhody takto: Nástroj dokáže najít automaticky podobná klíčová slova, stejně jako na adwords - s možstností přídání do sledovaných KW. To je pro mě užitečná funce. Poté co slova přidám a zjistím, že se na to slovo nevysskytuju na dobré pozici - snažím se analyzovat stránku na KW. Tzn kde se nachazí, chybí atd. Tohle ale dobře dělá spousta jiných nástrojů také, nicméně ne všechny to mají pak tak hezky pohoramdě :)

Potom už je změna na straně stránek atd...

Druhou výhodou co se mi libí je přehledná správa zpětných odkazů. Především hledání podobných stránek na zadané KW, generace a následná správa jejich mailů na které je mohu okamžitě kontaktovat, tak - a to hlavní přehled webů, kde jsou mé odkazy a naopak - aktivní a neaktivní odkazy atd. To se mi libí, vidím kdo mě "osral" či jestli je odkaz v pořádku nebo ne. Jednoduše pak stačí autora stránek kontatktovat.

To jsou pro mě 2 nejdůležitější fukce, který jsem si v SeoAnalytics oblíbil a usnadnují mi to :) Ale jak řikam, v těhle nástrojích nemám velký rozhled - budu rád za připomínky :)

PS: nedávno jsme na to udělali video: http://seo-analytics.cz/page/video1 Asi nejlépe pochopitelné.

Díky
Honza
kuchvak

Příspěvekod siva01 » sob 29. říj 2011 18:40:24

Já jsem na to koukal a jako služba se mi to líbí. Já se v tom i celkem vyznám... ale ta cena ? To mi klienti nezaplatí... To je jen pro velké projekty..
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Zpět na SEO Nástroje