Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Linkbuilding pomocí soutěží

Linkbuilding je propagace Vašich stránek metodou odkazů z jiných stránek, které vedou na Vaše.

Příspěvekod siva01 » ned 13. lis 2011 14:02:36

Tak jsem se rozhodl zkusit registrovat ty soutěže.. Našel jsem např. http://websouteze.cz - přínos pro linkbuilding bude ošemetný.

URL směřuje na URL soutěže. Po ukončení soutěže se tedy musí dělat redirect 301, nebo je to zbytečná práce..

Je nějaký soutěžní portál, kde si můžu zvolit kam má směřovat odkaz a případně i anchor ? Odkazy na soutěžní stránky a ještě bez pořádného anchoru zas tak cenné nejsou
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod Pavel Ungr » ned 13. lis 2011 23:00:58

Proč redirect? Nerozumím. Nemusíš tu stránku přeci mazat?
SEO konzultant pracující pro H1.cz & Ataxo
Pavel Ungr

Příspěvekod siva01 » ned 13. lis 2011 23:44:04

Pavel Ungr píše:Proč redirect? Nerozumím. Nemusíš tu stránku přeci mazat?

A na co mi bude na webu třeba rok stará soutěž ?? Jen to bude mást uživatele... :shock:
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Příspěvekod Pavel Ungr » ned 13. lis 2011 23:45:43

siva01 píše:

A na co mi bude na webu třeba rok stará soutěž ?? Jen to bude mást uživatele... :shock:

Myslím, že v archívu má svůj smysl. A přináší ti na web odkaz. 301 ti z něj kousek ukousne. Nehledě na to, že ti ho z toho webu smažou když to zjistí.
SEO konzultant pracující pro H1.cz & Ataxo
Pavel Ungr

Příspěvekod siva01 » pon 14. lis 2011 11:19:16

Pavel Ungr píše:
siva01 píše:

Myslím, že v archívu má svůj smysl. A přináší ti na web odkaz. 301 ti z něj kousek ukousne. Nehledě na to, že ti ho z toho webu smažou když to zjistí.

Tak já zase počítám s tím, že Google upřednostňuje aktuální obsah. I já jako uživatel moc nechápu, proč bych měl najít třeba rok starou soutěž. To by mě nezajímalo a odešel bych. Co také se starou soutěží. Kvůli tomu upgrade vyhledávání na Google si myslím, že ani uživatelé takový link nenajdou ve vyhledávání.. Prostě už bude pasé.. Takže zbývá jen přímý proklik z linku nějakého toho soutěžícího, a jelikož jsem stejně nenašel tu soutěž, kde si můžu udávat anchor, tak nemá ani moc cenu řešit nějaké "ztráty ranků" a rovnou bych tam dal to 301 ( po ukončení soutěže ), protože sice mi to tu stránku může vyloučit z toho vyhledávání, ale neztratím odkazy a tady jde hlavně o odkazy, nebo ne ? :geek: Ranky budou chodit i přes R 301
siva01

Příspěvekod arar » pon 14. lis 2011 14:21:19

siva01 píše:
Tak já zase počítám s tím, že Google upřednostňuje aktuální obsah. I já jako uživatel moc nechápu, proč bych měl najít třeba rok starou soutěž. To by mě nezajímalo a odešel bych. Co také se starou soutěží. Kvůli tomu upgrade vyhledávání na Google si myslím, že ani uživatelé takový link nenajdou ve vyhledávání.. Prostě už bude pasé.. Takže zbývá jen přímý proklik z linku nějakého toho soutěžícího, a jelikož jsem stejně nenašel tu soutěž, kde si můžu udávat anchor, tak nemá ani moc cenu řešit nějaké "ztráty ranků" a rovnou bych tam dal to 301 ( po ukončení soutěže ), protože sice mi to tu stránku může vyloučit z toho vyhledávání, ale neztratím odkazy a tady jde hlavně o odkazy, nebo ne ? :geek: Ranky budou chodit i přes R 301

Svůj vlastní anchor k soutěžím se může vkládat např. přes náš nový systém http://www.souteze.cz. A kromě toho z nové soutěže přijde vždy několik stovek návštěvníků. Z administrace na souteze.cz zakladatel uvidí, kolik lidí se prokliklo na jeho soutěže. Případně může uspořádat vlastní soutěž bez programování přímo na http://www.souteze.cz.
arar
Majitel seofóra

Příspěvekod Flaming » pon 27. úno 2012 9:24:11

SEO Competition: Link Building vs On Site Optimisation – first week results.

While down in London at SES the SEO Rock Stars are arguing if it’s better PPC or SEO (“Can’t we make them work together?”) the On Site SEO vs OFF site SEO experiment goes on. Once again a quick recap: exactly one week ago I challenged my friend Oscar, SEO Manager in a very well known travel website to rank as high as possible for the keyword Davide Corradi using only OFF site SEO techniques, while I’m trying to rank as high as possible for the keyword Oscar Carreras using only ON site SEO techniques. In three weeks time, we’ll see who is the winner :-)
Flaming

Předchozí

Zpět na Linkbuilding