Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Kvalitní minisite

Linkbuilding je propagace Vašich stránek metodou odkazů z jiných stránek, které vedou na Vaše.

Kvalitní minisite

Příspěvekod valerWEBs » pát 04. lis 2011 17:23:24

Jak vytvářet kvalitní minisite?
Co by měla určitě obsahovat?
Jak by měla nebo naopak neměla určitě vypadat?
Jak by měla být minimálně velká?
Jak vkládát odkaz v minisite na konkrétní podporované stránky?
Můžeme diskutovat...
Hubnutí a bezbolestná liposukce QE Subsonic systém z pohodlí Vašeho domova. Doporučuji kravaty v darkové sadě.
valerWEBs
Moderátor

Kvalitní minisite

Příspěvekod siva01 » pát 11. lis 2011 11:49:10

Tak já na to budu reagovat tak, že ukážu své minisites:

Fenosol.cz - na podporu prodeje čistících prostředků Fenosol v eshopu VšeProOkna.cz
Hagesan.cz- na podporu prodeje čistících prostředků HG / hagesan v eshopu VšeProOkna.cz

Jak je vidět, tak mé "minisites" mají bez problému i cca 5-50 stran.. Za nejdůležitější považuji ( ostatně jako vždy ) kvalitní a originální obsah. Pokud není kvalitní obsah, tak ani nemá smysl nějaké podpůrné weby zakládat.
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Kvalitní minisite

Příspěvekod bsteeer » pát 11. lis 2011 20:22:38

A co takhle minisite ne braný jako např. podpora eshopu, ale něco mezi hodnotným webem a mfa. Tedy web tvořený za účelem informací, ale s vyšším počtem informací a stránek. Jak doporučujete twořit takový web ?
http://www.wwwblog.eu - Můj blog věnující se internetovému marketing, androidu a zajímavým službám na internetovém poli
bsteeer

Zpět na Linkbuilding