Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Od koho máte hosting?

Od koho máte hosting?

Příspěvekod Gondal » pon 20. zář 2010 19:02:35

Od koho máte hosting? Na akú vec je určený? Firemný web alebo nejaký portál?

U mňa to je:
Magazín o jednej hre-cca 100 návštev/deň-Angel-hosting(je to kvôli tomu, že tam testujeme ešte nejaké nástroje k tej hre a potrebujeme vyšší výkon)
Môj pripravovaný blog-Elbiahosting
Gondal
Administrátor

Re: Od koho máte hosting?

Příspěvekod mirecekp » pát 24. zář 2010 21:45:12

Já jsem věrný webhostingu Station, kde hostuji všechny své weby od počátku. Pokud hledám neplacenou alternativu pro menší nebo začínající projekty tak endora.cz
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Od koho máte hosting?

Příspěvekod Homer » stř 13. říj 2010 13:40:11

Nejvíc webů hostuju u gigaserver, něco taky u cz hosting. Největší projekt s návštěvností okolo 5000 UIP denně mi běží na Váš hosting. Se všemi zatím naprostá spokojenost. Gigaserver by možná mohl být o něco rychlejší. Statické weby se načítají hodně rychle, ale weby na WP nabíhají někdy dost pomalu.
Homer

Od koho máte hosting?

Příspěvekod Gondal » stř 13. říj 2010 17:52:42

Homer píše:Nejvíc webů hostuju u gigaserver, něco taky u cz hosting. Největší projekt s návštěvností okolo 5000 UIP denně mi běží na Váš hosting. Se všemi zatím naprostá spokojenost. Gigaserver by možná mohl být o něco rychlejší. Statické weby se načítají hodně rychle, ale weby na WP nabíhají někdy dost pomalu.

Tiež som premýšlal nad gigaserverom, kvôli cene, ale keď prišiel teraz hosting.wedos.com tak pôjdem asi s menšími vecami tam...

P.S.: Máš vo wp nejaký cachovací plugin? Malo by to podstatne zrýchliť načítanie stránok
Gondal
Administrátor

Od koho máte hosting?

Příspěvekod Homer » stř 13. říj 2010 21:35:54

Máš vo wp nejaký cachovací plugin?

Mám WP Super Cache, trošku to pomohlo, ale žádný zázrak to není. Znáš nějaký lepší?
Homer

Příspěvekod pawlisko » stř 20. říj 2010 13:56:30

Osobně používám dvě firmy pro webhosting. Záleží co chci hostovat, jak je to pro mě důležité a co to potřebuje.

Onebit.cz - tam hostuji kvalitní projekty, u kterých potřebuji kvalitu a vysoké nároky. Ze zkušeností to je nejlepší firma se kterou jsem se na internetu setkal. Jejich komunikace je neuvěřitelná. Webhosting od 30,-kč/měsíc.

Gigaserver.cz - používám pro weby, u kterých nemám takové nároky a nebo nepotřebuji takovou kvalitu jako je onebit.cz. Hostuji tam třeba série nokia webů. Webhosting od 7,-kč/měsíc.

Oba dva webhostingy jsou kvalitní, ale onebit.cz je prostě jednička na trhu a proto tam hostuji to, na čem mi hodně záleží a nebojím se zaplatit za webhosting větší částku. Gigaserver.cz je bezkonkurenční z pohledu na cenu, kdy mě hostování jednoho webu stojí 144,-kč/rok. Přitom plně postačuje a já jsem s ním spokojen.

Dovoluji si upozornit, že nedělám ani pro jednu firmu a jsou to pouze moje dlouholeté zkušenosti.
pawlisko
Administrátor

Od koho máte hosting?

Příspěvekod zdendas » úte 29. bře 2011 0:52:05

Nevím moc kam to napsat, mám poněkud nepříjemnou zkušenost z Czechiou, tak se chci zeptat, jestli je to jen náhodná výjimka, nebo máte podobné zkušenosti:
Klientův eshop, který je tam hostován má naprosto katastrofální odezvu, webceo vyhazuje téměř stoprocentně tragické výsledky. Když kouknete na http://www.horkygumy.cz, průměrně 4 - 6s lag než se vůbec něco začne dít. Zkoušel sem snad úplně všechno, na mých hostingových serverech toto vůbec nehrozí a web naskakuje okamžitě.
A o technické podpoře se raději nebudu ani vyjadřovat... od ledna čtyři telefonáty, tři maily a bez jakékoliv odpovědi...
Díky za nějaký názor
S pozdravem Zdendas
http://www.pevnina.cz
zdendas

Od koho máte hosting?

Příspěvekod seoman » čtv 21. dub 2011 22:41:11

S Active24 i Zonerem (kromě inshopu, ten mi přijde pomalý) mám dobré zkušenosti, jen je to trochu drahé. Žádné problémy jsem neměl ani s pipni.cz (hostuji tam 8 let), s Wedosem (půl roku) a hostingsolutions.cz (reseller ucet, nyní multihosting, 1 rok).
seoman

Od koho máte hosting?

Příspěvekod seopr » pát 10. čer 2011 13:11:45

na slovensku ATLANTIS.sk. Servery su dobre, ale: chyba mi 24/7 podpora a multidomain :(
PR články zdarma: www.seoprclanky.cz
Všechny slevy z celé ČR pohromadě: www.mega-discounts.cz
seopr

Příspěvekod alijosha » úte 23. srp 2011 9:44:10

Mám zkušenosti:
se savanou.cz - tarif 500 na jeden wp web to celkem šlo, ale žádná extra rychlost. Ale doporučil bych ho.
s onebit.cz - špičkový služby, mohu doporučit všem!!!
s gigaserver.cz - pokud nehledáte žádnou extra rychlost a podobně, tak dobrý hosting za málo korun.
s wedos.cz - ten teprve zkouším a nevypadá to nejhůř (prozatím).
a poslední je ebola.cz - mám tam Ebola Multi ADVANCED a též naprostá spokojenost.

Když to shrnu, tak onebit a ebola pro mě to nej.
alijosha

Další

Zpět na Hosting