Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

Google sandbox

Google sandbox

Příspěvekod siva01 » sob 04. zář 2010 14:22:58

Dočetl jsem se, že Google dává nové weby do karantény. Např. mám page rank 1 sem tam dva... ale officiálně mě měří pageranky 0/10. Mám asi půl roku starý web.. no už něco přes.. S-rank 70/100. Jen ten page stále nenaskočil.

Kdy naskočí ? :shock:
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Google sandbox

Příspěvekod Gondal » ned 05. zář 2010 12:56:51

Google nedáva nové weby do karantény...A sandbox, čo si tu spomenul je myslím, že sa web nedá dohľadať vo vyhľadávaní a nie stagnácia pageranku.

Ja mám jeden celkom nový web a celkom mi robí radosť, aj keď má pagerank 0, ale v google sa zobrazuje na frázy, ktoré chcem a aj na niektoré ktoré nechcem :)

Trebalo by napísať o aký web sa jedná...Príčin môže byť viacero, ale asi najbežnejšie sú nedostatok kvalitných spätných odkazov(neviem či máš web registrovaný do katalógob) alebo penalizácia, ak si dával na web nejakú službu, za ktorú google banuje.
Gondal
Administrátor

Google sandbox

Příspěvekod siva01 » ned 17. říj 2010 10:57:21

Gondal píše:Google nedáva nové weby do karantény...A sandbox, čo si tu spomenul je myslím, že sa web nedá dohľadať vo vyhľadávaní a nie stagnácia pageranku.

Ja mám jeden celkom nový web a celkom mi robí radosť, aj keď má pagerank 0, ale v google sa zobrazuje na frázy, ktoré chcem a aj na niektoré ktoré nechcem :)

Trebalo by napísať o aký web sa jedná...Príčin môže byť viacero, ale asi najbežnejšie sú nedostatok kvalitných spätných odkazov(neviem či máš web registrovaný do katalógob) alebo penalizácia, ak si dával na web nejakú službu, za ktorú google banuje.

Je to http://www.vseprookna.cz - zpětné odkazy mám relavantní a tématické, ale asi jich stále není dost, či co.. PR stále 0, ale také jsem na první stránce na mnohá klíčová slova ( servis oken, opravy oken, opláštění oken, etc. )
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Google sandbox

Příspěvekod Gondal » pát 22. říj 2010 6:19:59

Niekedy v tejto dobe by mal byť hromadný prepočet pageranku, tak skús počkať do vtedy...
Gondal
Administrátor

Re: Google sandbox

Příspěvekod pawlisko » pát 22. říj 2010 10:13:19

Pokud tě tlačí PR, tak budeš muset počkat, nic jiného s tím neuděláš.
pawlisko
Administrátor

Zpět na Diskuze o SEO