Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

Máte zájem o reklamu zde? Kontaktujte nás na info@seoforum.cz. K banneru obdržíte odkaz zdarma.

PR články mají velký význam

Příspěvekod Switch » stř 14. črc 2010 8:23:07

Poslední dobou jsem experimentoval s PR článkama, kterým jsem moc nevěřil. Nicméně jsem udělal chybu, že jsem nevěřil, protože kvalitně (mnou) napsaný PR článek dokáže webu HODNĚ pomoct a to jak zvednutím ranků, tak i pozicema v SERPu.

Celkově jsem pro své weby publikoval již desítky článků a dá se říct, že pomohl každý. Projevilo se to na Googlu i na Seznamu.
Switch

Re: PR články mají velký význam

Příspěvekod mirecekp » stř 14. črc 2010 10:54:52

Musím s tebou souhlasit, ale ne vždy je to pravdou... Jeden PR článek ve stejné podobě umístěn na 10 webech kde jsou jen PR články zas takový efekt nemá...

Ale pokud jsi napsal na 20kvalitních webů 20 různých PR článků tak pak to rozhodně znát bylo!

Co jsi propagoval eshop nebo firemní web? projevilo se to jen na návštěvnosti nebo i na konverzi?
Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Příspěvekod karel » čtv 22. črc 2010 7:03:56

Musím nesouhlasit, že stejný článek umístěný na různé weby nemá efekt. Psaní a publikování PR článků je především kvůli technickým odkazům a díky tomu, že je publikuješ na různých doménách, odcházejí z různých míst (i když PR weby totožný obsah s jinými PR weby moc mít nechtějí).

Kam jinak publikuješ? Já mám dobře ověřené např. http://www.prw.cz, http://www.pr-web.cz, http://www.prclanky.info a jim podobné, které pracují na systému Word Press. Ovšem je zapotřebí znát alespoň minimálně problematiku HTML kodu.
Jinak super je také web www.przpravy.cz, kde vkládáš články pomocí Word šablony (takže žádné HTML kody) a PR článek se ti zobrazuje ihned. Rubrik je také celkem dost k dispozici, takže je kam vkládat. :lol:
karel

Příspěvekod mirecekp » čtv 22. črc 2010 16:50:19

Pokud vybíráte vhodný redakční systém podívejte se na katalog CMS systemů. Aktuální články nejen ze světa IT, takový je nový magazín Bedlivě.info
mirecekp

Příspěvekod jarrii » čtv 29. črc 2010 10:41:28

Musim souhlasit, ze pridavani pr clanku pomaha ve vyhledavacich. Muzete hodit nejake tipy a triky na vkladani pr clanku? Pridavam jeden novy PR web:
http://www.profi-prclanky.cz/
jarrii

Příspěvekod own3r » ned 15. srp 2010 7:48:00

Dobrý den, přidávám zde můj nový PR katalog - PRtip.cz

Obrázek

- Po přidání se PR článek objeví ihned na webu
- Wordpress
- Přidání a Registrace zdarma
- WYSIWYG editor
- Libovolné meta tagy
- Maximálně 5 odkazů ke každému článku
- Dobrá prolinkovanost
- Po přidání je odesílana sitemap na google
own3r

Příspěvekod Gondal » čtv 02. zář 2010 19:18:44

PR články sú podľa mňa oveľa lepší typ nie len linkbuldingu, ale aj reklamy. Čo sa týka linkbuildingu, vyhľadávače s pr článkami väčšinou nemajú problémy(ak sú rozdielne), keďže nemá ako rozoznať, že ide naozaj o kúpený odkaz/článok. A PR články sa mi osvedčili najviac aj čo sa týka reklamy. Grafické Bannery a pr články mi zatiaľ priniesli aj najviac relevantných návtšveníkov.
Gondal
Administrátor

Příspěvekod webdnes » stř 15. zář 2010 15:49:56

Souhlasím že PR články stále mají význam ale problém je a bude v tom že většina webů které je publikují spadá do kategorie linkfarem a vyhledávače je poznají nebo dokáží poznat v budoucnu. Jaké jsou příznaky klasického low endového PR webu které z něj dělají linkfarmu?
- téměř žádný unikátní obsah - všechno je publikováno na desítkách jiných webů
- žádné nosné téma do kterého by si vyhledávač mohl web zařadit, chybějící hierarchická struktura
- nepřirozená struktura odchozích odkazů - side wide odkazy plus odkazy na jediný cíl z PR článku
- články často trpí keyword stuffingem apod.
webdnes

Příspěvekod Gondal » ned 19. zář 2010 17:26:09

webdnes píše:Souhlasím že PR články stále mají význam ale problém je a bude v tom že většina webů které je publikují spadá do kategorie linkfarem a vyhledávače je poznají nebo dokáží poznat v budoucnu. Jaké jsou příznaky klasického low endového PR webu které z něj dělají linkfarmu?
- téměř žádný unikátní obsah - všechno je publikováno na desítkách jiných webů
- žádné nosné téma do kterého by si vyhledávač mohl web zařadit, chybějící hierarchická struktura
- nepřirozená struktura odchozích odkazů - side wide odkazy plus odkazy na jediný cíl z PR článku
- články často trpí keyword stuffingem apod.

Súhlasím, do takýchto PR webov moje weby ani neregistrujem.
Gondal
Administrátor

Příspěvekod nad312 » čtv 23. zář 2010 13:58:50

Možná mám trochu hloupý dotaz, ale může v budoucnu paradoxně PR článek na těchto webech, které spdají do kategorie linkfarem zhoršit pozice ve vyhledávači ? Budu nějak v budoucnu penalizován ?
nad312

Další

Zpět na Diskuze o SEO