Změnit velikost textu   Verze pro tisk

webhosting - domény - servery - WEDOS.cz

This is alternative content.

Jak ušetříte až 80% nákladů na váš webhosting?

Civavacivavy.sk - kritika stránky

Kritika stránek, designů a nápadů

Civavacivavy.sk - kritika stránky

Příspěvekod kmilakova » úte 24. led 2012 20:16:50

Ahoj,
Civavacivavy.sk je projekt určený všetkým majiteľom čiváv. Pre tých kto nevedia čo to čivava je, tak uvádzam, že je to pes :D . Pes, ktorý:
- je nadmieru smelý - pretože skáče aj do veľkých psov pričom je to najmenší pes na svete
- je rýchly, živý a pohotový
- je veľmi oddaný svojim chovateľom

Tiež mám doma toto plemeno. Preto sme sa s kamarátom rozhodli, že spravíme o tomto plemene stránku. Je tam ešte iba základná téma, takže dizajn zatiaľ ignorujte (už sa dorába lepšia verzia).

Chcela by som vedieť, aké veci tam ešte máme doplniť? Zatiaľ tam je fórum, inzercia, zoznam chovateľov, zoznam psíkov, články, a fotky.

Ďakujem za vaše postrehy. Tina
kmilakova

Re: Civavacivavy.sk - kritika stránky

Příspěvekod siva01 » sob 28. led 2012 2:32:11

Mě se ty stránky líbí - jsou dobré. H1, H2 i title vyhovuje. Jen na té úvodní stránce je ten nadpis takový divný. Možná by to stačilo zkrátit na " O plemenu psa čivava" // prostě bez toho úvodem... Je to hlavní nadpis webu na vstupní stránce a ten by měl být "vychytaný" ;)

Také tam nemáte meta descriptions - to se zobrazuje jako popis na Facebooku, Google Plus, atd... Chybí i jiné meta tagy ( autor, geolokace, keywords ). Ty descriptions jsou důležité, zbytek můžete nechat plavat, ale už když už se to dělá...

Sociální tlačítka chybí - dnes je to důležité. Je tam sice obrázek Facebooku / ikonka, ale na poklem to nereaguje.

Tlačítka jsou na:
https://developers.facebook.com/docs/gu ... b/#plugins - Facebook
http://www.google.com/webmasters/+1/button/ +1
Mojí prací i zálibou je SEO. Občas si prohlédnu fotografie a když mě to znaví, tak spadnu na své matrace.
siva01

Zpět na KRITIKA