Můj "snadjednoupodnikatelský" záměr by měl spočívat v založení a spravování blogu/webu snažícího se především pomocí jakýchsi rychlých zpráv mapovat situaci v jedné oblasti, informovat o novinkách atd.
Posledních pár let však má kompletní netová aktivita spočívala v občasném vedení jednoho blogu s využitím blogovací služby google. Ten systém se mi velmi líbí a zamlouvá, ale obávám se, že pro můj plán není vhodný.
Rád bych se tedy zeptal, jestli mi poradíte, jaký redakční či blogovací systém použít. Zkusím vypsat nějaká kritéria, požadavky, co mě tak napadají, že by to mělo splňovat.
-dobré řešení z hlediska SEO (samozřejmě v rámci možností aplikace, chápu, že samotná aplikace, systém apod. SEO jako celek nikdy kompletně neřeší)
-aplikace, která by vyhovovala zaměření webu: blog/možnost vkládání reklam a to i většího množství
-nejlépe free (aspoň v základu)
-pokud možno česká lokalizace a nejlépe i česká komunita používající tuto aplikaci
Jak jsem již psal, jsem dost dlouho z oboru a možná tady dost blábolím, když tak se klidně zeptejte na cokoliv, co jsme napsal nesrozumitelně či mě prostě připlácněte k zemi
Budu velmi rád za každý ohlas.
Děkuji